Oci i cultura

El record dels The Watts reviu dissabte a la CavaUrpí

“The Watts es venen els seus esquelets per comprar guitarres elèctriques”. Així obria la revista ‘Fans’ el 1966. I és que el grup sabadellenc va hipotecar els seus ossos per poder pagar els instruments.  Abans, però el grup format per Antonio García Romera, Joaquín Catalán, Ángel Guardia, Juan Navarro Montoya i Buenaventura Fabregó, ja s’havia donat a conèixer arreu de l’Estat. Entre versió i versió de grups internacionals van treure els seus propis temes. Però finalment el servei militar va posar fi a aquella banda de cinc músics.

Ara, però, torna el seu record de la mà de The Watts 6.0, un llegat que porten amb el vist-i-plau dels Watts originals. El pròxim concert serà el pròxim dissabte a la CavaUrpí a  les 22 h, on faran un repàs dels mítics temes del grup nascut a Sabadell com Balla Balla, Lágrimas de Rock, Todo es parte de ti o Girl. El concert és un homenatge als membres originals, que van ser pioners i atrevits en una època difícil pel rock.

Una rua per obrir boca

Com a prèvia al concert de la CavaUrpí, que vol que sigui un gran esdeveniment, es farà una rua amb cotxes antics com 600 o Biscuters, en representació de l’època del grup original. La rua començarà al carrer Josep Comes a les 11:30 h, i acabarà a Ca l’Estruch a les 12:30 h del dissabte. La rua, compta amb la col·laboració del club 600 de Sabadell.

Comentaris
To Top