Ciutat

Un episodi de pànic impedeix declarar a la víctima de la violació

Es va trobar un dels investigats pels carrers de Sabadell

El lloc on la noia va ser violada suposadament per tres individus / M.C.

La víctima de la violació de Can Feu no ha pogut prestar declaració aquest dilluns després de viure un episodi de pànic. Segons ha exposat l’advocat de la víctima, la noia ha patit una crisi d’ansietat perquè sent el perill de poder-se trobar amb un dels seus agressors pel carrer. El passat dissabte la víctima, una veïna de Sabadell de 18 anys, es va trobar un dels investigats pels carrers de Sabadell.

El titular del jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell, Marcos Melendi, ha suspès la declaració després de veure l’estat en què es troba la noia. La seva declaració, la tercera des que es van obrir les diligències, es produirà en els propers dies, en una data que determini el jutge. La víctima havia de declarar després d’una petició de Fiscalia.

Un error en la roda de reconeixement deixa lliure un dels detinguts per la violació

El jutge ha conclòs que la víctima va ser violada per part de tres persones que van perpetrar tres agressions sexuals la matinada del passat 3 de febrer. Un dels presumptes agressors sexuals, Mohammed A., es troba a la presó des del passat 7 de febrer i un altre individu, present en la nau on es van produir els fets. La resta es troben el llibertat amb càrrec, mentre un dels encausats, Khalid O., es troba fugat de la justícia.

Els informes d’ADN ratifiquen les sospites del jutge: s’han identificat tres mostres biològiques, que apunten a Mohammed A., Khalid O. i una tercera no identificable.

La víctima necessita atenció psicològica

El lletrat de la víctima va justificar l’absència de l’agredida sexualment i va demanar al jutge que considerés el seu baix estat anímic. Tot plegat en un escrit que va entregar amb un informe mèdic adjunt que corroborava l’episodi de pànic.

En l’escrit l’advocat demanava al jutge que “comprengués l’estat anímic” i que, davant de la seva situació, “ordeni que pugui rebre el tractament psicològic oportú“.

Comentaris
To Top