Vallès

Presó provisional per un home acusat de cremar viu el seu sogre a Santa Perpètua

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos / D.S.

Un home que estava en presó preventiva per un cas de violència masclista, continuarà entre reixes després que el jutge hagi admès a tràmit les proves que el relacionarien amb la mort del seu sogre, un home de 58 anys que va morir calcinat a l’interior del seu habitatge en un camí rural entre Santa Perpètua de la Mogoda i la Llagosta.

En concret, el jutge ha admès unes cartes que l’home va enviar a la seva exparella des de la presó, on l’amenaçava de mort, i un informe mèdic de la dona, que va intentar suïcidar-se fa pocs dies. Pel cas dels maltractaments, que s’estava instruint a Sabadell, l’acusat estava a punt d’expirar el temps de presó provisional.

Els fets van succeir el 12 de gener de 2018 quan, segons l’acusació, l’home va calar foc a la casa del seu sogre. Com a conseqüència, la víctima de 58 anys va morir calcinat a l’interior de l’habitatge. La nit abans, l’acusat va enviar un missatge a la seva exparella, una jove de 24 anys i filla de la víctima, on l’amenaçava d’acabar amb tota la seva família. “Si no tornes amb mi mataré a tots els membres de la teva família, començant pel teu pare”, assegurava l’acusat.

La jove havia acabat amb la relació pels reiterats maltractaments als que la sotmetia l’acusat.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top