Publicitat
Vallès

Presó provisional per un home acusat de cremar viu el seu sogre a Santa Perpètua

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos / D.S.

Un home que estava en presó preventiva per un cas de violència masclista, continuarà entre reixes després que el jutge hagi admès a tràmit les proves que el relacionarien amb la mort del seu sogre, un home de 58 anys que va morir calcinat a l’interior del seu habitatge en un camí rural entre Santa Perpètua de la Mogoda i la Llagosta.

En concret, el jutge ha admès unes cartes que l’home va enviar a la seva exparella des de la presó, on l’amenaçava de mort, i un informe mèdic de la dona, que va intentar suïcidar-se fa pocs dies. Pel cas dels maltractaments, que s’estava instruint a Sabadell, l’acusat estava a punt d’expirar el temps de presó provisional.

Els fets van succeir el 12 de gener de 2018 quan, segons l’acusació, l’home va calar foc a la casa del seu sogre. Com a conseqüència, la víctima de 58 anys va morir calcinat a l’interior de l’habitatge. La nit abans, l’acusat va enviar un missatge a la seva exparella, una jove de 24 anys i filla de la víctima, on l’amenaçava d’acabar amb tota la seva família. “Si no tornes amb mi mataré a tots els membres de la teva família, començant pel teu pare”, assegurava l’acusat.

La jove havia acabat amb la relació pels reiterats maltractaments als que la sotmetia l’acusat.

Publicitat
Comentaris
To Top