Ciutat

La víctima de la violació múltiple, assetjada per un dels presumptes agressors

La víctima de l’agressió sexual múltiple, intimidada per un dels investigats pels fets, segons l’advocat

Imatge de la manifestació contra la violació / D.S.

La víctima de l’agressió sexual múltiple viu assetjada per un dels investigats pels fets. Així ho denuncia l’advocat de la noia, Jorge Albertini, al D.S., després que la víctima passés el tràngol de trobar-se un dels presumptes agressors en un carrer del Centre el passat dissabte. El lletrat creu que suposadament aquesta trobada “no va ser casual” i que correspon a un intent d’intimidar la víctima.

“És una doble victimització de la meva clienta”, ha explicat el lletrat a aquest diari. Considera que a banda d’haver hagut d’afrontar tots els tràmits judicials, la víctima ara se sent perseguida per un dels agressors, que segons el lletrat “l’està seguint amb afany d’intimidar-la“.

La víctima de la violació es va trobar el passat dissabte a un dels agressors, que anava acompanyat per un grup de persones. Segons ha pogut saber aquest diari de testimonis presencials, la noia va demanar ajuda a la Policia Municipal, mentre els individus mostraven una actitud “xulesca” respecte la noia, que espera una cita per rebre atenció psicològica professional.

Sobre el tràngol, i després que intervingués la policia, els mateixos testimonis també han apuntat que va intercedir l’alcalde, Maties Serracant, que es trobava en aquell moment al carrers del Centre pel Cebafoc. Es va apropar a la noia i a la seva mare, i s’hi va acostar d’una manera “propera”.

L’advocat no vol que torni a declarar

El lletrat considera que la seva representada no ha de tornar a declarar, després de realitzar dues compareixences en seu judicial. Albertini no està d’acord, doncs, amb la Fiscalia –qui ha requerit una nova declaració–.

“Se l’està sotmetent inquisitorament a aquest tipus de declaracions”, denuncia l’advocat, que detalla el que suposa per la noia aquest tipus de tràmits: “Viu en un estat nerviós. Cada cop que recorda, cada cop que ho ha de passar… és un trauma judicial que no és sa ni grat”, exposa.

Comentaris
To Top