Publicitat
Diners

Caprabo obre un nou supermercat a Sabadell

El nou Caprabo a l'avinguda Onze de Setembre / CEDIDA

Caprabo obrirà demà un nou supermercat situat a l’avinguda Onze de Setembre número 88. La botiga, una franquicia, té 200 metres de superfície i donarà feina a sis persones. L’horari de l’establiment serà de dilluns a diumenge de les 8 h fins ales 23 h.

Amb aquesta obertura, Caprabo reforça la seva presència a la ciutat i avança en la seva expansió a través de franquícia amb els formats Caprabo, Rapid Caprabo i Aliprox. Cadascun dels formats es diferencien per la seva localització, la mida de l’establiment i la concentració de la població a la qual donen servei.

El nou model aposta per la renovació posant èmfasi en la salut, els frescos, l’amplitud d’assortiment, els productes de proximitat, l’estalvi personalitzat i la innovació.

Publicitat
Comentaris
To Top