Oci i cultura

‘Amore et bellum’, el nou tema del raper sabadellenc Elgio

Un fotograma del videoclip 'Amore et bellum' / CEDIDA

Tiro a la basura el bloqueo, / hoy me lo creo. / Acostumbrándome al pie del que cojeo”. Així comença Amore et bellum, el nou tema del raper sabadellenc Elgio. Alex Nicolaev torna a l’escena amb una cançó de la qual afirma sentir-se especialment orgullós. “Fa uns mesos em vaig proposar començar a produïr-me els meus temes, i el resultat és Amore et bellum“, explica el jove cantant, que apareix al videoclip acompanyat per DJ Natura i Las niñas perdidas.

Elgio es conegut fora dels circuits del rap per haver estat condemnat -juntament amb altres membres del col·lectiu La Insurgencia– per enaltiment del terrorisme després d’unes cançons que parlaven de desnonaments, especulació i violència policial. Finalment va evitar entrar a presó, després que l’Audiència Nacional li rebaixés la condemna a sis mesos i un dia.

“Això és només el començament: ja tinc més treballs en marxa, més confiança en mi mateix i més ganes de mostrar-li al món tot allò que sento”, conclou Elgio.

Comentaris
To Top