Ciutat

Marta Farrés (PSC): “Esperem el mateix bon resultat en clau de ciutat”

Marta Farrés, la candidata del PSC a Sabadell i Francisco Aranda, votant / LLUÍS FRANCO

L’alcaldable del PSC a Sabadell, Marta Farrés, ha valorat “molt positivament” els resultats dels socialistes a les eleccions generals. Ho argumenta per tres motius: l’increment de la participació, el tripartit de dretes no suma i “la victòria aclaparadora del partit socialista a l’Estat i a Sabadell”.

De fet, Farrés ha assegurat que a la ciutat hi ha hagut un “tomb”, ja que feia molt temps que el PSC no era la primera força política. Segons la candidata socialista a les municipals de Sabadell, aquests resultats a l’àmbit local demostra que “hi ha gent que ens ha votat i esperem que estigui disposada a continuar votant-nos”.

Explica aquests bons resultats per la feina que ha fet Pedro Sánchez de renovació del partit i d’aposta pel futur del país. “Esperem el mateix bon resultat en clau de ciutat”, ha afirmat Farrés, que confia a consolidar els socialistes que han tornat al PSC en aquestes eleccions.

Afònica, però, amb “molta energia” per dur a terme la campanya electoral, espera acabar celebrant-ho amb la mateixa intensitat d’aquí a 28 dies.

Aranda: “Els missatge és molt clar: Hi ha d’haver un govern socialista”

El sabadellenc Francisco Aranda, número 6 del PSC per Barcelona, serà diputat del grup parlamentari socialista. Aranda ha indicat que una la victòria de Pedro Sánchez demostra que la ciutadania ha avalat els 10 mesos de govern i la moció de censura, que “ha donat peu a un procés de canvi i regeneració”. El nou diputat socialista ha remarcat: “el missatge és molt clar: hi ha d’haver un govern socialista a Espanya”.

Aranda també ha valorat molt positivament els resultats del PSC a Sabadell, que torna a ser la primera força a la ciutat. “És un bon senyal a les municipals”, ha afegit.

Respecte a la seva aportació a Madrid, Aranda té l’objectiu de defensar els interessos de la comarca, principalment en temes d’infraestructures.

Eleccions generals 2019: consulta els resultats de Sabadell

Comentaris
To Top