Ciutat

Els lectors del D.S. podran entrevistar en directe els candidats a les municipals a través de Facebook

L'alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, en una imatge d'arxiu / Lluís Franco

Els lectors del Diari de Sabadell podran entrevistar en directe els principals candidats a l’alcaldia de la ciutat. Serà gràcies a un sistema que posarem en marxa aquest dimarts a través de Facebook Live, i permetrà a la ciutadania fer les seves preguntes als principals caps de llista.

La primera entrevista amb participació ciutadana serà aquest dimarts, 30 d’abril, a les 13.30 h, a l’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró.

Com seguir l’entrevista i participar-hi?

Per seguir l’entrevista en directe i poder fer les vostres preguntes, seguiu la pàgina de Facebook del Diari de Sabadell. Si ja ens seguiu, no haureu de fer res de nou. En tots els casos, a les 13.30 h us convidem a entrar a la pàgina del D.S. d’aquesta xarxa social, on començarà l’emissió en directe.

Clica aquí per seguir el Diari de Sabadell a Facebook

Comentaris
To Top