Publicitat
Ciutat

750 alumnes de Sabadell ompliran de balls de bastons la plaça del Treball

Un moment de la I Trobada d'Escoles Bastoneres / CEDIDA

ACTUALITZACIÓ 3 DE MAIG: La probabilitat de pluja ha obligat a cancel·lar l’esdeveniment, segons ha informat Bastoners de Sabadell. En els propers dies es donarà a conèixer una nova data.

Uns 750 alumnes de primària i secundària de Sabadell participaran a la II Trobada d’Escoles Bastoneres demà, divendres 3 de maig, a la plaça del Treball. L’activitat es porta a terme per segon any consecutiu, i reuneix els nens i nenes que han participat durant el curs en els tallers de ball de bastons impulsats per la Colla de Bastoners de Sabadell, en el marc del programa d’activitats Ciutat i Escola.

La trobada començarà a les 10 h i s’allargarà tot el matí. Els participants exhibiran els balls que han preparat per separat i -cap a les 11.30 h- faran una mostra conjunta. Assistiran a la trobada les escoles La Trama, Sagrada Família, Estel, Miquel Martí i Pol, La Floresta, Nostra Llar i Can Deu i els instituts Ribot i Serra, Jonqueres i La Romànica.

L’objectiu dels tallers de ball de bastons a les escoles i instituts és donar a conèixer als infants i adolescents la història i pràctica d’aquest element de la cultura tradicional. A més, es treballen conceptes de creativitat, sensibilitat artística i treball en grup.

Publicitat
Comentaris
To Top