Ciutat

El món de Playmobil omple de col·leccionistes el recinte firal de Sabadell

Una de les estàtues de Playmobil disposades al llarg de la fira/ LLUÍS FRANCO

La fira del Click ha aterrat aquest cap de setmana a Sabadell portant el món del col·leccionisme al següent nivell. En aquesta sisena edició, una vintena de botigues de joguines exposen tota mena d’accessoris i complements de Playmobil a la Fira Sabadell. A més, enguany s’han organitzat un total de 16 diorames amb centenars de ninots Playmobil de temàtiques com el circ o la muntanya. Tot i això, els dos diorames més fotografiats han estat els de Joc de Trons que han causat sensació en el públic.

Des de l’apertura de la fira aquest matí, han sigut molts els assistents que han passejat per l’entorn firal encuriosits per la quantitat de material exposat. Un dels assistents, el Carles, remena una capsa plena a vessar d’accessoris i ninots de Playmobil; en concret, busca accessoris de mossos d’esquadra i admet ser “un gran aficionat des de ben petit”. Segons la Sandra, una de les dependentes de la botiga de joguines Tu Burbuja, no és l’únic que ve a la fira amb les idees clares. Assegura que “molts venen directament amb una llista d’accessoris que necessiten” i que, en general, el nombre de vendes “és bastant bo”.

En canvi, l’Anna de la botiga Joguines El Drac no ho té tan clar. “Molta gent només mira els ninots però després no compren res”. Siguin adults o nens, els compradors són molt exigents. La Clara busca un ninot del Michael Jordan “per la seva col·lecció de celebrities de Playmobil” i altres no poden esperar més i jugaven a terra amb les seves noves adquisicions.

De forma paral·lela a la fira, hi havia diferents zones de joc infantil i sortejos de fins a 6 unitats diferents de Playmobil. A més a més, la fira té caràcter solidari, ja que els diners recaptats per les entrades aniran destinats de forma íntegra a l’associació sabadellenca Leo es mi Ángel.

Galeria: Els clicks s’apoderen de la Fira de Sabadell

Comentaris
To Top