Ciutat

Conclou el cicle de debats ‘9 compromisos per Sabadell’ a Fira Sabadell

La sala principal de la seu de la Fundació Bosch i Cardellach, plena de gom a gom / LLUÍS FRANCO

El cicle de debats ‘9 compromisos per Sabadell’ conclou dimecres 8 de maig amb una sessió final amb els caps de llista dels partits polítics amb representació actualment a l’Ajuntament. Serà un esdeveniment focalitzat en nou preguntes concretes que sorgiran de temàtiques tractades en les tres sessions anteriors i que es dirigiran directament als candidats a l’alcaldia.

La sessió estarà moderada per Marc Basté, editor del Diari de Sabadell, i tindrà lloc a les 18.30 h, a l’auditori de Fira Sabadell (pl. de la Sardana, 7). Serà el punt i final a un procès en què han participat més de quaranta entitats, unides per compartir la seva visió sobre el futur de la ciutat, posar-hi de relleu les problemàtiques i fer propostes per solucionar-les.

‘9 compromisos per Sabadell’ va començar amb una sessió dedicada al model territorial, moderada pel director del diari digital iSabadell, Jordi de Arriba; va seguir amb una referida al projecte econòmic i productiu de la ciutat -moderada pel cap de redacció del Diari de Sabadell, Miquel Àngel Luque-, i va tenir una tercera sessió moderada pel director del digital El dia de Sabadell per tractar el projecte social, cultural, esportiu i de coneixement.

A aquests debats oberts hi han participat persones expertes en les diverses temàtiques, i han estat impulsats per institucions i entitats de la ciutat:

Fundació Bosch i Cardellach, Gremi de Fabricants, Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, CIESC, PIMEC, Centre Metal·lúrgic, Comerç Centre, Consorci Sanitari Parc Taulí, Fundació 1859 Caixa Sabadell, ESDi, UAB, Fundació per la Indústria, Càritas, Creu Roja, Rebost Solidari, Actua Vallès, CCOO, UGT, Xarxa Onion, Cooperativa Agrària del Vallès, Gremi de Fusters, Gremi d’Instal·ladors, Gremi de Reparació de tallers d’automòbils, ACTA, Gremi de Constructors, Gremi de Químics, Col·legi d’Enginyers, Col·legi d’Arquitectes, Federació d’Associacions Veïnals, Via Vallès, CIPO, Col·legi d’Agents Comercials, Club Natació Sabadell, Panatlhon Club Sabadell, Esquitx, AVAN, Òmnium Cultural, Diari de Sabadell, iSabadell.

Comentaris
To Top