Ciutat

L'aparcament dels FGC a la plaça d'Espanya podria entrar en servei l'any que ve

La licitació de les obres es farà aquest mateix any

Vista aèria de la Plaça Espanya, aquest mes de desembre / VICTÒRIA ROVIRA

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) licitarà aquest 2019 el servei de pàrquing de l'estació de tren Sabadell Nord de la plaça d'Espanya, i preveu que l'espai entri en funcionament el proper any 2020; segons ha avançat aquest dilluns Ràdio Sabadell i ha pogut confirmar el Diari de Sabadell. Fonts d'FGC han indicat també que l'empresa està en converses amb l'Ajuntament de Sabadell per obrir l'aparcament del Passeig de Manresa; però que encara no s'ha arribat a cap acord.

Publicitat

Després de dues dècades de planificació i obres, consistori va donar acabada la urbanització de la Plaça d'Espanya el passat mes de desembre. La creació d'un pàrquing a la zona però, ja s'havia anunciat l'any 2008, com a part de la construcció de l'estació de Sabadell Nord dels FGC –inaugurada l'any 2017– i l'intercanviador amb Rodalies. L'aparcament, de tres plantes, està situat sota l'avinguda Josep Tarradellas i pretén acollir els vehicles dels veïns de la zona i dels viatgers que vulguin agafar l'R4 i R12 de Renfe o la S2 d'FGC.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top