Oci i cultura

El músic Ben Jada publica la pitjor maqueta de la història

‘The worst mixtape ever’. Darrere aquest provocador títol -que en anglès significa “la pitjor maqueta de la història”- s’oculta el nou treball del músic sabadellenc Ben Jada. Tot i formar part dels grups Wild Goats i Curos, en aquesta ocasió l’artista ha publicat a YouTube sis temes en solitari. Són sis cançons que es mouen entre l’electrònica i el pop amb l’actitud de qui no té pressa per arribar al final del camí.

La maqueta s’estructura com un únic viatge, potser un que va del sexe a l’amor, o de la terra als núvols. La música entra suau a Indigo mood, com de pluja i cafè, com el tipus de cançó que et fa venir ganes d’encendre un cigarret només pel plaer de veure’l fumejar mirant l’infinit.

Entren els sintetitzadors, les guitarres i les distorsions: l’energia de Some time / some night dóna pas a una potent ICSLY [RAW], i aquesta s’obre a Sexual spree. Tot està tenyit de la mateixa llanguidesa elegant, una malenconia elevada que arriba al clímax amb el tàndem Loving you i Moma. La veu com a instrument, la música s’eleva a un nou estat mental i resulta -ves tu per on!- que la pitjor maqueta de la història està força bé.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top