Publicitat
ESPORTS

El cadet de l’OAR Gràcia acaba tercer en el Top-4 català

Les components de l'equip cadet gracienc/Èric Altimis (cedida)

No va poder repetir el títol de l’infantil. L’equip cadet femení de l’OAR Gràcia es va haver de conformar amb el tercer lloc en la fase final de la Lliga Catalana d’aquesta categoria celebrada en el pavelló municipal gracienc. En semifinals, les verd-i-blanques van cedir per la mínima davant el Sant Vicenç, un dels favorits. El partit, de ritme lent, va dependre més de les accions individuals que del joc col·lectiu. La igualtat de la primera part (11-12) es va trencar amb el parcial 1-5 a la represa (12-17). L’esforç va dur les gracienques a posar-se a un i tenir la darrera possessió per empatar, però l’intent no va fructificar i van quedar fora de la lluita pel campionat (25-26). A la segona semifinal, La Roca es va imposar al Granollers per un còmode 34-28.

En el partit de consolació, el Gràcia es va fer amb la tercera posició després de capgirar un marcador favorable al Granollers. Imprecisions en els llançaments el van deixar enrere a partir del 5-5. Les granollerines, metòdiques i disciplinades, van mantenir petites diferències fins al 23-24. La gracienca Berta Prat va ser aleshores determinant en dues recuperacions i en les ocasions que materialitzà per donar el triomf al seu equip (27-26). La jugadora de l’OAR va ser escollida la més destacada del campionat.

La final La Roca-Sant Vicenç va oferir un enfrontament apassionant i intens amb constants alternatives en el marcador. Ningú s’escapava (15-14 al descans) i el 23-23 semblava conduir cap a un final obert a tota opció. Quan més calent es trobava el partit, el Sant Vicenç es va treure de la màniga un parcial demolidor (1-8) que esmicolà l’esperança de les roqueroles (24-31). Cinc minuts més tard sonà la botzina (26-33) i les santvicentines van celebrar el títol aconseguit amb mereixement.

Publicitat
Comentaris
To Top