Diners

Texfor fa visible el tèxtil tècnic amb nou un portal

La fira Techtextil se celebra fins al 17 de maig a Frankfurt / CEDIDA / JEAN-LUC VALENTIN

Technical Textiles Spain. Aquest és el nom del portal que ha posat en marxa Texfor, la confederació espanyola d’indústria tèxtil, que té la seva seu a Sabadell. L’objectiu de la innovadora plataforma digital és donar visibilitat en l’àmbit internacional al sector espanyol de tèxtils tècnics i dels seus productes. En aquesta pàgina web actualment s’hi pot trobar una base de dades amb una quarantena de fabricants i els seus productes.

La patronal ja disposava d’una web enfocada al tèxtil de moda. “Tocava fer-ne una per al tècnic que està creixent de forma exponencial i que aporta un valor afegit”, explica la directora d’Operacions de Texfor, Mònica Olmos. Es pretén, doncs, promocionar internacionalment els fabricants de tèxtils tècnics. “Hem d’aconseguir que es posicionin també fora d’Espanya”, insisteix Olmos.

La pàgina web conté una base de dades i un cercador per poder accedir de forma ràpida i intuïtiva als principals proveïdors espanyols i els seus productes. Cada un d’ells compta amb una fitxa informativa sobre la seva activitat. Així mateix, els usuaris podran accedir a totes les dades a través dels productes disponibles en el sector.

El llançament de Technical Textiles Spain ha coincidit amb la celebració de l’última edició del saló biennal Techtextil que se celebra a Frankfurt (Alemanya) fins al 17 de maig. “És la fira més important del sector i també estem coordinant la participació de les empreses espanyoles al saló”, assenyala Olmos. En aquesta edició hi ha més de 1.500 expositors de 52 països, dels quals 40 són espanyols. Si més no, s’espera que aquesta fira rebi més de 30.000 visitants procedents de més de 100 països.

Publicitat
Comentaris
To Top