Ciutat

En portada: Frec a frec

La portada d’aquest cap de setmana ve ben carregada de notícies. En primer lloc, destaquem una enquesta que, a pocs dies de les eleccions, assenyala un empat tècnic entre el PSC i ERC al ple. Els detalls i l’anàlisi, a les pàgines interiors.

També destaquem el debat organitzat dijous per la Xarxa Onion, que va treure els polítics de la seva zona de confort i va fer les delícies del públic. Així com la Nit dels Museus i el futur de les nostres galeries locals, tema del qual parlem a les pàgines inicials del diari.

Finalment, com no podia ser d’una altra manera, dediquem un espai al crucial partit del Sabadell davant l’Olot d’aquest cap de setmana. Els jugadors arlequinats tenen la salvació a les seves mans, i els cal tot l’escalf de l’afició.

Ah! Aquest cap de setmana el diari també ve carregat de suplements: dotze pàgines de DS.Motor, que se centra en els 20 sabadellencs participen en les tasques de seguretat del Circuit de Catalunya; i dotze pàgines més amb un especial pel bicentenari de l’Escola Pia.

No us ho perdeu! Dissabte mateix, a tots els quioscos.

Comentaris
To Top