Ciutat

David Fernàndez: “El pitjor que li pot passar a Sabadell és tornar al passat”

L'exdiputat cupaire David Fernàndez a la Fira Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

Mig miler de persones s’han aplegat aquesta tarda a Fira Sabadell per celebrar l’acte central de campanya de la Crida per Sabadell. Amb actuacions de la cantant sabadellenca Lu Rois i una intèrpret del llenguatge de signes, la Crida ha celebrat el seu acte central de campanya prometent un projecte d’esquerres i feminista.

“S’ha constituït una imatge de Sabadell com un dels focus principals de corrupció municipalista”, ha valorat David Fernàndez, exdiputat de les CUP, en una visita a Sabadell per donar suport la candidatura de Serracant. De fet, anima que “Sabadell, com a capital, ha de lluitar contra la corrupció des del teixit associatiu” perquè “encara no s’ha fet net” i “el pitjor que pot passar-li a la ciutat és tornar al passat”, ha dit, en referència a la revalidació del PSC de Marta Farrés als propers comicis.

Membres de la Crida per Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

Així mateix, Fernàndez ha assegurat que “és un error ubicar la corrupció en una persona”, ja que es tracta d’una “cultura que acaba impregnant-ho tot: empreses públiques, administracions…”. “A Sabadell, la màfia fa anys que està callada, però això no vol dir que hagi desaparegut”, ha dictaminat. També ha qüestionat el funcionament de la justícia amb exemples com el cas SMATSA a Sabadell. “Queda molta feina a fer”, sentencia.

Per la seva banda, el cap de llista de Crida per Sabadell i actual alcalde, Maties Serracant, ha recordat que el grup té més de “800 propostes de transformació de govern consolidades després de quatre anys picant pedra”. També ha garantit que la formació anticapitalista pretén concebre una Sabadell “millor” amb el seu projecte de ciutat.

Serracant no valora l’enquesta

Respecte a l’enquesta que va fer publica Diari de Sabadell, que pronostica que la Crida per Sabadell podria perdre un regidor i quedar-se entre tres i quatre, Serracant no ha volgut fer valoracions. “Valorar enquestes a una setmana de les eleccions és molt complicat, les mostres són escasses. Seguim treballant per obtenir els millors resultats que mai ha obtingut la Crida”, ha explicat l’alcalde.

Comentaris
To Top