Ciutat

Marta Morell (Podem): “Correspon a les llistes més votades dir amb qui prefereixen governar”

Morell, fa uns dies a la plaça de la Llibertat / VICTÒRIA ROVIRA

L’alcaldable de Podem Sabadell, Marta Morell, té la clau de volta per encaminar cap a una direcció o una altra el proper govern de la ciutat, disputat entre PSC i ERC. Aquest matí Morell ha recordat que tal com va dir en una entrevista amb el D.S., “durant tota la campanya hem dit que no pactaríem ni amb la dreta catalana ni l’espanyola, i amb això m’hi reafirmo”, descartant així Junts per Sabadell i Ciutadans, sense dir-ho; “”crec que està tot bastant clar”, ha dit.

Morell creu que ara correspon “a les llistes més votades” iniciar la ronda de consultes perquè “diguin amb qui prefereixen estar en un govern”. Preguntada si el seu objectiu és estar al govern o a l’oposició, la líder de Podem es remet a la valoració que faci el partit, que encara no l’ha fet. El que sí que té clar és que “hem fet una campanya explicant propostes programàtiques i això alguna cosa hi tindrà a veure”.

Esperaven millors resultats

A Podem Sabadell esperaven tenir més suports; aquest 26 de maig han tret 5.063 vots, el 5,25% del total. Segons Morell “no són els resultats que voldríem, però som l’única força que no estàvem a l’Ajuntament el 2015 i hi serem el 2019″. La futura regidora -a partir del 15 de juny-, posa en relleu els resultats en contrast amb el que considera que ha estat una campanya electoral “complicada”, amb recursos econòmics “escassos” i “molta invisibilitat a la premsa”.

Fragmentació dels comuns

De les tres forces de l’entorn dels comuns que s’han presentat en aquestes eleccions, només Podem ha obtingut representació al consistori; Sabadell en Comú i Ara Sabadell han quedat fora. Sobre aquest aspecte, Marta Morell assegura “des que sóc secretària general de Podem Sabadell vaig apostar per fer un En Comú Podem Sabadell, en aquesta ocasió no ha pogut ser. En el futur no sé si ho aconseguirem”. I afegeix que “el que és una realitat és que Podem és l’única força d’aquest espai present al consistori del 2019, i això ho han decidit els ciutadans i les ciutadanes de Sabadell”.

Podem entra al consistori i podria tenir la clau del govern

Comentaris
To Top