Publicitat
Ciutat

Escapa obre una nova botiga a Sarrià de Ter

L’empresa sabadellenca Escapa ha obert una nova botiga de bicicletes a Sarrià de Ter (Girona). La inauguració s’ha fet aquest dijous tot i que ja fa uns dies que la botiga ha obert les seves portes, coincidint amb el 35è aniversari del negoci. L’establiment està ubicat al carrer de Josep Flores, 54, a la llera del riu Ter, dóna feina a cinc persones i és una de les botigues de bicicletes més grans i modernes de l’Estat.

Amb aquesta obertura, Escapa espera ser el referent del ciclisme a Girona, la Costa Brava i el sud de França. La botiga es troba en un edifici catalogat, que va acollir la primera fàbrica de pasta de paper d’Espanya el 1870. L’edifici, propietat de la família Mitjans, l’han reformat els arquitectes sabadellencs Manel Larrosa i Xavi Solé de l’Estudi d’Enginyeria del Vallès i l’aparellador Albert Clavé.

Tecnologia i patrimoni

El propietari del negoci, Ramon Escapa, ha explicat al D.S. que la nova botiga “és una combinació de la tecnologia de la bicicleta amb el contrast del manteniment d’un local del segle passat”. L’empresari sabadellenc apunta que han escollit aquesta zona perquè té una “certa distància amb Sabadell”, pel que no traurà clients de la botiga vallesana. També a causa de l’aposta per la bicicleta que fan les comarques gironines i perquè creien que hi faltava un establiment de la magnitud de la nova botiga Escapa. Una de les particularitats del local és que des de dins es pot veure el generador d’energia que encara funciona i a través d’una comercialitzadora dóna servei a la botiga. El generador es pot veure des de dintre el local, que per si sol “mereix una visita”, segons Escapa.

Per la seva part, Manel Larrosa apunta que en la rehabilitació de l’edifici “hem intentat mantenir al màxim com era”, i es mostra satisfet del resultat també pel treball compartit entre el propietari de la botiga, Ramon Escapa, i el propietari de l’antiga fàbrica, Francesc Mitjans. L’arquitecte sabadellenc posa en valor que s’ha mantingut la tradició de la fàbrica i s’ha combinat amb la tecnologia, com un videowall format per nou pantalles que en total sumen 65 polzades perquè els clients gaudeixin de tota la informació de la forma més interactiva possible.

Productes i serveis

L’establiment compta amb tres plantes, 1.000 metres quadrats i més de 100 bicicletes exposades així com diferents productes d’equipament. Tanmateix la nova botiga Escapa ofereix la possibilitat de degustar productes gurmet de proximitat com la cervesa artesana Moska o un cafè Cornellà. A més, l’empresa sabadellenca posa a disposició l’opció de contractar rutes amb bicicleta gestionades per Thomson Bike Tours per gaudir de l’entorn de l’Empordà.

Publicitat
Comentaris
To Top