Publicitat
MONTCADA

Un home mor apunyalat prop de l’estació de Montcada Santa Maria

Agents dels Mossos d'Esquadra treballant al lloc de l'apunyalament mortal a Montcada i Reixac / ACN

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home prop de l’estació de Montcada Santa Maria aquest dissabte al matí. Segons ha explicat la policia catalana, els fets s’han produït als voltants de les 10.30 h d’aquest matí, quan en plena via pública, un home de 26 anys i nacionalitat espanyola ha agredit a un altre amb arma blanca.

Les persones que han presenciat l’agressió han avisat als Mossos i han retingut a l’agressor fins la seva arribada. Fins al lloc també s’han desplaçat 4 dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que només han pogut determinar la mort de la víctima.

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra han detingut a l’agressor com a presumpte autor d’un homicidi. La Divisió d’Investigació Criminal de la policia catalana ha obert una investigació per esclarir els fets.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top