Ciutat

A presó provisional el conductor begut implicat en l’accident on va morir un motorista sabadellenc

L’home que va matar un veí sabadellenc en un accident de trànsit està acusat d’homicidi imprudent, abandonament del lloc del sinistre i conduir sota els efectes de l’alcohol

El sinistre va passar al quilòmetre 3 de la C-243c / GOOGLE MAPS

El conductor de la furgoneta que el passat dijous va tenir un accident a Castellbisbal (Vallès Occidental) en el qual va morir un motorista de Sabadell ha ingressat aquest dissabte a presó provisional. Se l’acusa d’un delicte d’abandonament del lloc de l’accident, conducció sota els efectes de l’alcohol i homicidi per imprudència greu.

El sinistre va passar al quilòmetre 3 de la C-243c. El vehicle que conduïa el detingut hauria fet una maniobra indeguda i xocant amb la motocicleta. L’arrestat hauria marxat en un primer moment del lloc de l’accident, però després hauria tornat. Es va sotmetre a la prova d’alcoholèmi i va donar positiu.

El motorista, de 34 anys i veí de Sabadell, va quedar inicialment en estat crític i va ser traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Bellvitge, on va acabar morint hores més tard. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.15 hores. Es van activar sis patrulles de la policia catalana i tres ambulàncies del SEM.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top