Publicitat
Esports

Calzada parla de "converses molt avançades" amb un grup inversor

El president del CE Sabadell assegura que les converses amb el nou grup inversor estan "molt avançades"

Calzada, en la roda de premsa d'aquest divendres / LLUÍS FRANCO

No està tancat, però sí molt avançat. El president del Consell d'Administració del Centre d'Esports, Esteve Calzada, ha assegurat aquest divendres en roda de premsa que el futur de l'entitat passa de manera obligada per "l'acord amb un grup inversor per poder finançar la pròxima temporada". En una roda de premsa a l'Estadi, el màxim responsable del club ha explicat que "volem tenir màxima discreció perquè s'ha de signar, però tenim molt avançades les converses i esperem poder anunciar-ho en les pròximes setmanes". S'ha parlat de grups de diferents països com Austràlia o Argentina, però tot apunta a un grup establert a Gran Bretanya.

Calzada demana una mica de paciència i també avança que "una de les condicions d'aquest grup inversor és que nosaltres continuem al davant de l'entitat. Si ens demanessin que marxéssim també ho faríem, però en principi la idea és seguir en la gestió del club". També ha afegit que "el pressupost serà més ambiciós. Volem potenciar l'àrea esportiva per poder fer un equip per competir. Però una de les condicions seria reestructurar una part del deute del club, el gran problema d'aquest club. Hem invertit més de dos milions d'euros i nosaltres no podem fer més".

El president del Centre d'Esports ha reconegut que durant la passada temporada van haver-hi moments molt complicats, fins i tot amb dificultats per continuar competint. Però això van deixar de pagar els jugadors. "Ho van entendre, perquè abans era vital pagar a Hisenda i la Seguretat Social". També ha subratllat que "no hi ha cap risc de descens administratiu. Abans del 30 de juny els jugadors hauran cobrat. Puc assegurar que el Sabadell acabarà la temporada a Segona B".

Ampliarem la informació en els propers minuts

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top