DS MOTOR

El tour més especial

Els cinc ‘drivers’ de Superwagen, amb els vehicles a l’aparcament del Cercle Sabadellès 1856
Els cinc ‘drivers’ de Superwagen, amb els vehicles a l’aparcament del Cercle Sabadellès 1856 / ÓSCAR ESPINOSA

El concessionari Superwagen de Sabadell va iniciar ahir divendres a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 el Volkswagen The Tour. Són dues jornades que s’allargaran fins avui dissabte (19 h) perquè tothom qui ho vulgui pugui provar de franc qualsevol dels cinc vehicles que Superwagen posa a disposició: Golf GTI TCR, eGolf, Touareg, T-Cross i Arteon. Amb els consells d’un driver expert, el provador podrà conèixer les novetats, funcionalitats i la tecnologia que equipa. L’experiència d’uns 30 minuts de durada inclou conducció i explicació del cotxe tant en circulació com en aturada.

Per poder gaudir d’aquesta jornada, el concessionari ofereix dues opcions: la més segura és inscriure’s al web volkswagenthetour.es o bé provant sort desplaçant-se fins al Cercle per aprofitar qualsevol espai dins la franja horària.

Visita de luxe

Una de les sorpreses en el primer dels dos dies de les jornades del Volkswagen The Tour va ser la presència d’Andy Soucek, actualment pilot de Gran Turisme, exprovador de l’escuderia Virgin de Fórmula 1 i col·laborador de Volkswagen, que va compartir anècdotes i curiositats amb els participants, i també va donar una opinió més professional de la jornada.

Comentaris
To Top