Publicitat
Ciutat

Els col·lectius més vulnerables podran accedir gratuïtament a les piscines aquest dissabte

L’Ajuntament mantindrà activada la fase d’alerta per l’onada de calor aquest dissabte. Les mesures que s’han aprovat són similars a les d’aquest dijous i divendres, però amb matisos.

Aquest dissabte 29 de juny podran accedir gratuïtament a les piscines municipals les dones embarassades, les persones majors de 75 anys, les que tinguin discapacitats físiques o psíquiques, limitacions de mobilitat o malalties cròniques. Caldrà acreditar-ho amb alguna documentació.

Publicitat

Usuaris de la Bassa aquest dijous d’onada de calor / LLUÍS FRANCO

Els centres cívics obriran les seves portes com ho fan habitualment els dissabtes, i es mantindran tancades les barbacoes.

De cara a aquest primer dia de cap de setmana es mantenen les mesures preses en l’àrea d’Acció Social, com són les trucades a les persones amb més risc que tenen el servei de teleassistència, així com la tasca de treballadores familiars i auxiliars per recordar les mesures preventives a les persones que atenen. Per la seva part, la Creu Roja ha intensificat les intervencions amb el col·lectiu sense llar, persones que viuen en infrahabitatges i col·lectius més vulnerables.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top