Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament reforça la informació als usuaris de les estacions provisionals d’autobus

El consistori també està instal·lant bancs i papereres per fer més confortable l’espera als viatgers

Davant l'estació de la RENFE Centre també hi ha informació de les noves parades / D.S.
Publicitat

Des que el passat 26 de juny van començar les obres de remodelació de l’estació d’autobusos urbans i interurbans de Sabadell, molts usuaris s’han queixat de manca d’informació i s’han mostrat confusos davant la ubicació de les parades provisionals i els itineraris de les línies. Per corregir-ho, l’Ajuntament de Sabadell ha anunciat que, en col·laboració amb la TUS, ha posat en funcionament un servei d’informació per als usuaris. “Hem detectat una sèrie de deficiències del que s’havia detectat des del principi i els hem actualitzat per donar més informació”, ha explicat en roda de premsa el regidor de cohesió social, Jesús Rodríguez.

Concretament, el reforç consistirà en dos treballadors que informaran els viatgers de dilluns a divendres, de sis del matí a deu del vespre. També es repartiran unes 4.000 butlletes d’informació. Els fulletons també podran trobar-se a les parades i a comerços propers. Alhora, el consistori ha demanat a la Generalitat que reforci la senyalització informativa i els cartells a l’estació i rodalies, ja que és la responsable de les obres. “L’Ajuntament és responsable dels fluxos de gent, per això ens hem fet càrrec d’aquestes despeses”, ha indicat el tinent d’alcaldessa.

Bancs i papereres

Jesús Rodríguez també ha explicat que s’ha realitzat “una petita enquesta” per conèixer les necessitats dels usuaris i els seus hàbits de transport. En aquest sentit han detectat que la gran majoria de viatgers pretenien agafar autobusos interurbans, i que només un 10% esperava a les parades provisionals un autobús urbà. Entre les necessitats que s’han detectat destaca la manca de bancs i zones d’espera. Per aquesta raó, el consistori ha decidit instal·lar bancs, papereres i aparcaments per a bicicletes.

Estació d’autobusos poc valenta

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top