Ciutat

La Generalitat renovarà l'estació d'autobusos de Sabadell

La inversió a tota Catalunya és d'1,9 milions d'euros

L'estació d'autobusos de Sabadell, situada a la Plaça d'Antoni Llonch, en una foto d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha anunciat l'adjudicació d'obres de 15 estacions d'autobusos i parades d'arreu de Catalunya –inclosa la del centre de Sabadell– que sumen una inversió d'1,9 milions d'euros. Es tracta de treballs com la reforma de marquesines, la renovació de paviments, l'actuació d'instal·lacions i també treballs d'urbanització.

Segons el Departament, es preveu que les obres comencin durant aquesta primavera, amb un període d’execució de 8 mesos. En concret, s’actuarà a l'estació de la plaça Antoni Llonch de Sabadell, i a les estacions de la Seu d’Urgell, Olot, Igualada, Torroella de Montgrí, Tortosa, Amposta, Blanes, Valls, Tossa de Mar, Reus, Tarragona, Vic; així com a diverses parades de Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Pallerols.

Una estació amb 18 línies

Per l’estació de la plaça Antoni Llonch passen actualment sis línies de la companyia Sagalés; deu de Sarbus (Moventis), una d’Alsa, i una de la TUS (la línia L12, que connecta amb Rubí i Sant Quirze). Els autobusos que paren en aquesta estació connecten Sabadell amb Andorra, Barcelona, Badalona, Mataró o Granollers, entre d’altres llocs. És el principal lloc de pas de les línies d’autobús que connecten Sabadell amb la comarca i amb poblacions de més enllà.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top