Publicitat
Ciutat

Comencen les tasques de renovació de la parada d'autobusos de Sabadell

Les andanes romandran tancades del 26 de juny al 2 de setembre i les parades es traslladaran provisionalment als carrers del voltant

Imatge d'arxiu de la parada d'autobusos, a tocar de l'estació de Sabadell Centre de Rodalies / CEDIDA

Les obres de millora de l'estació d'autobusos interurbans de Sabadell, situada a la Plaça Clara Campoamor (antiga Plaça Antoni Llonch), començaran el proper dimecres 26 de juny, segons ha anunciat el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, encarregat de les obres. A causa dels treballs, les andanes romandran tancades a partit de dimecres vinent, dia 26 de juny, fins el dia 2 de setembre. Durant aquest període, els autobusos amb parada a Sabadell s'aturaran als carrers adjacents a l'actual estació, a tocar de la parada de Rodalies de Sabadell Centre.

Segons ha indicat l'Ajuntament, el consistori habilitarà cinc punts de parada provisionals per als autobusos. N’hi haurà dos al carrer d’Alfons Sala (al lateral Gran Via), entre els carrers del Ripoll i del Comte Reus. El tercer serà davant la Fira Sabadell (al carrer d’Alguersuari Pascual). El quart, al carrer de l’Estació (entre els carrers de Casanovas i Bosch i el de les Tres Creus) per a les línies urbanes i interurbanes de pas. Aquestes parades substituiran la parada que hi havia a l’interior de l’estació d’autobusos, al costat de la sortida de Rodalies. Finalment, hi haurà un cinquè punt de parada que es trobarà al carrer de Brujas (entre el carrer de la Creueta i el carrer de l’Illa).

A la nostra ciutat, els treballs inclouran la pavimentació de la platja d’andanes, la reposició d’elements de drenatge i l’actualització de la senyalització; i tindran un cost de 300.000 euros. Segons la Generalitat, les obres "permetran afavorir el servei de transport i el confort de les persones usuàries" i no haurien de durar més de tres mesos. Per l’estació de la plaça Antoni Llonch de Sabadell hi passen actualment sis línies de la companyia Sagalés; deu de Sarbus (Moventis), una d’Alsa, i una de la TUS (la línia L12, que connecta amb Rubí i Sant Quirze).

Publicitat

La Generalitat de Catalunya va anunciar el passat mes d'abril l'adjudicació de les obres de 15 parades arreu de Catalunya, amb un pressupost total d'1,9 milions d'euros i un període d'execució d'uns vuit mesos. També s'actuarà, doncs, a les estacions de la Seu d’Urgell, Olot, Igualada, Torroella de Montgrí, Tortosa, Amposta, Blanes, Valls, Tossa de Mar, Reus, Tarragona, Vic i a diverses parades a Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Pallerols.

La Generalitat renovarà l’estació d’autobusos de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top