Publicitat
Esports

Nakor Bueno, nou entrenador del Sabadell B

Nakor Bueno, Toni Cáceres i Jordi Rodríguez, durant la presentació a la Nova Creu Alta / CEDIDA

El Centre d'Esports Sabadell ha fet oficial aquest dimarts la contractació de Nakor Bueno com a nou tècnic del filial arlequinat. Una tasca que desenvoluparà amb Jordi Rodríguez, una figura molt vinculada amb el futbol base arlequinat que farà tàndem amb Bueno. L'exjugador del Barça i del Lleida, entre altres clubs, arriba provinent de l'UE Castellar, club on ha dirigit el juvenil i l'amateur.

"Tècnic ideal"

Segons el coordinador del filial, Toni Cáceres, s'ha apostat per aquest tècnic per "les referències que tinc d'ell i conèixer-lo com treballa", ha comentat. Amb aquesta aposta el Centre d'Esports es marca el repte d'aconseguir que els joves jugadors "treballin bé i estiguin a disposició del primer equip per si se'ls hi demana encara que estiguin a Segona Catalana". Tanmateix, ha afirmat que "és el tècnic ideal que esperem que estigui amb nosaltres molt temps". Cáceres també ha explicat que la plantilla de cara a la temporada 19/20, formada majoritàriament per jugadors molt joves que debuten a la categoria, ja està "tancada". Del juvenil campió faran el salt a Segona Catalana, Sebas, Manyosa, Joan Creus i Vlady, que se sumen -en principi- a Marc Asturgó i Jandro, ambdós convocats per fer la pretemporada a les ordres d'Antonio Hidalgo.

Publicitat

A falta de fer d'oficialitzar les cares noves del filial arlequinat, Nakor Bueno dirigirà la primera sessió el pròxim dia 12 d'agost a l'Olímpia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top