MONTCADA

Els Mossos investiguen una agressió sexual a Montcada

Carrer Camèlies de Montcada i Reixac / Google

Els Mossos d’Esquadra busquen a l’autor d’una agressió sexual que es va produir aquest diumenge cap a les 7.10 h del matí al barri de Can Cuiàs de Montcada i Reixac. Una noia va ser assaltada per un individu a punta de navalla al portal del seu domicili, situat al carrer Camèlies. La policia catalana ha assegurat al D.S. que l’agressió no va arribar a consumar-se i es va quedar en temptativa, ja que tal i com explica l’Ajuntament a través d’un comunicat, l’agressor va fugir després que un veí intentés aturar-lo en escoltar els crits de la noia.

Els Mossos han obert una investigació per tal de trobar al presumpte autor de l’agressió, i han explicat que a hores d’ara es tractaria d’un fet aïllat a la zona. La víctima seria una dona major d’edat, i va patir diferents ferides d’arma blanca.

Concentració en suport de la víctima

A les 20 h s’ha convocat una concentració de rebuig contra aquesta agressió davant del centre Cívic de Can Cuiàs. Des de l’ajuntament de Montcada s’ha condemnat “enèrgicament” aquests fets, i s’ha donat suport a la víctima. “Des del consistori es rebutja qualsevol atac que afecti a la llibertat sexual i es continua treballant i lluitant per aconseguir una ciutat lliure de violència masclista”, diuen en una piulada de Twitter.

Comentaris
To Top