Diners

La Cambra de Sabadell tria els presidents de les sis comissions executives

La primera sessió plenària d'aquest mandat / CEDIDA

Comença el nou mandat a la Cambra de Comerç de Sabadell. Avui s’ha celebrat el primer ple de la institució, que estarà presidida per Ramon Alberich durant els pròxims quatre anys.

Després de donar la benvinguda als membres del plenari –41 empresaris i representants de la demarcació–, que es va constituir formalment el passat 7 de juny, s’ha aprovat el nomenament de les persones que presidiran les sis comissions del Comitè Executiu. Els elegits són Leo Torrecilla, president de la comissió d’Empresa i Coneixement; Ramon Gabarró, president de la comissió d’Internacionalització; Eulàlia Planes, presidenta de la comissió d’Aigua, Energia i Medi Ambient; Pere Puig, president de la comissió d’Urbanisme, Infraestructures i Transport; Josep Maria Porta, president de la comissió de Comerç Interior; i Lluís Sisquella, president de la comissió de Relacions Institucionals.

Es tracta de dues comissions més respecte al mandat anterior en què només n’hi havia quatre. De fet, s’ha aprovat crear-ne una de nova –la de Relacions Institucionals–. A més, s’ha desdoblat l’anterior comissió d’Indústria, Energia i Innovació en la d’Aigua, Energia i Medi Ambient i la d’Empresa i Coneixement.

Reforçar el paper de la Cambra

Alberich ha animat als membres del ple a treballar en els projectes i les línies d’actuació prioritària per als pròxims quatre anys. En aquest sentit, ha destacat l’aposta per incrementar l’activitat de la Cambra en l’àmbit de la representació empresarial i de lobby. De fet, es vol reforçar la presència de la institució en tots els aspectes del a vida de la demarcació, sobretot en els temes econòmics.

En la sessió també s’han aprovat les diferents representacions per part dels membres del ple de la Cambra en entitats com el Consell General de Cambres de Catalunya i altres organismes.

Ramon Alberich, nou president de la Cambra de Comerç de Sabadell

Comentaris
To Top