ESPORTS

Aarón Rey, un altre talent gallec que arriba al Sabadell

Aarón Rey en la seva etapa al Racing de Ferrol / Cedida

Un nou sub-23 i també de terres gallegues. Després del fitxatge d’Aitor Pascual, ara ha arribat el jove de 21 anys Aarón Rey, un futbolista amb una trajectòria molt semblant a la del seu company, amb qui va coincidir en el Racing de Ferrol. Aarón és un migcampista amb vocació ofensiva que es pot adaptar a diferents posicions de l’atac. Com el seu company va fitxar pel Racing procedent del club formatiu Galicia de Caranza.

Amb 17 anys va debutar a Segona B amb la samarreta del conjunt del Ferrol com a premi a la seva gran campanya en el juvenil gallec. Aarón va cridar l’atenció del Celta B que també el va incorporar per jugar en el juvenil. A la temporada 17/18 va fer el salt al filial jugant 20 partits i en la passada només 12, perjudicat per lesions que van impedir una continuïtat. Ara vol obrir nous horitzons lluny de casa. El Sabadell suposa una oportunitat per demostrar el talent demostrat en les categories inferiors. També va ser peça important en la selecció gallega sub-18.

José Manzanera confia molt en els joves incorporats aquesta temporada per ocupar les places sub-23. Espera que no siguin comparses com en anys anteriors sinó que agafin molt més protagonisme durant la temporada. El director esportiu se centra ara en les tres fitxes sèniors que falten: el retorn del central Jesús Olmo es complica perquè també el vol l’At. Balears. Després quedarien un mitja punta i sobretot el ‘9’ que hauria de significar el salt de qualitat decisiu. El club treballar en diferents opcions i algunes sembla de gran nivell.

Comentaris
To Top