Ciutat

Restriccions al trànsit a la C-58 les nits del 5 a l’11 d’agost

Es reduirà la velocitat i l’amplada dels carrils entre les 22 i les 5.30 hores

Imatge d'arxiu de les tasques d'ampliació de la C-58, a l'alçada del nus de Sant Pau, a l'inici de les obres / ÓSCAR ESPINOSA

Les obres a la C-58 a l’alçada de Sabadell es troben ja en la seva fase final. Després que en les darreres setmanes es construís el nou carril i es col·loquessin els nous cartells, ara cal acabar les tasques d’asfaltatge. Per fer-ho, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha informat que hi haurà restriccions al trànsit les nits del 5 a l’11 d’agost, des de les 22 h fins a les 5.30 h de dilluns a divendres, i fins a les 9.30 h del matí els caps de setmana. Les tasques comportaran l’ocupació de carrils de la calçada en sentit Barcelona entre el nus de Sant Pau i l’enllaç amb la B-30/AP-7, fet pel qual es reduirà la velocitat i l’amplada dels carrils. Els vehicles pesants no podran fer avançaments.

L’ampliació i millora d’accessos a la C-58, en el tram entre Terrassa, Sabadell i Badia del Vallès, en la calçada sentit Barcelona, compta amb una inversió de 17 milions d’euros. Les obres entre l’entrada del nus de Sant Pau (Sabadell-Bellaterra) i la sortida per a connectar amb l’AP-7 consisteixen a afegir un quart carril i, en les proximitats a la sortida de l’AP7 (B-30) un cinquè. S’espera que els nous carrils es posin en servei a mitjans d’agost. A les obres entre Terrassa i Sant Quirze del Vallès, s’eixampla la calçada per a formar un tercer carril al tronc de l’autopista, de 4 quilòmetres de longitud, alhora que un quart carril discontinu per facilitar les incorporacions i sortides de l’autopista. Les obres en el tram entre Terrassa i Sant Quirze també es troben en la recta final i es preveu que puguin finalitzar durant el mes de setembre.

Un peatge ambiental a la C-58?

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top