Publicitat
Esports

El grup Calzada confirma l'acord amb els nous inversors estrangers

La incorporació dels nous inversors assegura la viabilitat econòmica del club durant 3 anys

Esteve Calzada ha culminat de manera exitosa la seva creuada particular /Ll. Franco

Signat. La notícia avançada per Diari de Sabadell el passat 19 de juliol s'ha confirmat en tots els seus punts. El grup d'empreses liderat pel president, Esteve Calzada, ha rubricat un acord amb un grup de sis inversors -tots ells establerts a l'estranger, en representació de 4 països- per a la serva incorporació a l'accionariat del Centre d'Esports Sabadell FC. Un fet que assegura la viabilitat econòmica de l'entitat. El dilluns 26 d’agost està prevista una roda de premsa a la Creu Alta per donar més detalls d’aquest històric acord, en què participarà Pau Morilla-Giner, un dels sis nous inversors que actuarà com a portaveu de tots ells. Es tracta d'un empresari sabadellenc establert a Londres, té 41 anys i és soci i el responsable d’inversions de la firma London & Capital Asset Management.

Els serrells que fa un mes quedaven per tancar s'han resolt positivament en tots els extrems. Així, els nous inversors s’han compromès a subscriure fins a 900.000 euros de l’ampliació de capital aprovada en la darrera Junta Extraordinària, un cop s’hagi exhaurit el termini prioritari legal que s’ofereix als actuals accionistes. Per altra banda, el grup d’Esteve Calzada subscriurà també la mateixa quantitat en noves accions, de manera que un cop completats els diferents tràmits administratius quedarà 100% cobert l’ampliació de capital que va aprovar la Junta d’accionistes del 17 de juny.

Un condicionant

Els contractes signats reflecteixen també que els nous inversors estan disposats a aportar el capital necessari per finançar el club durant les tres pròximes temporades, mitjançant diverses ampliacions de capital que aniran diluint a l’accionariat de referència actual. Aquesta circumstància està però supeditada a una única condició: acords amb els diferents creditors de l’entitat a curt termini, tot signant un calendari de pagaments a mitjà-llarg termini que permeti concentrar els màxims recursos possibles per construir un projecte esportiu el més competitiu possible, ja aquesta mateixa temporada.

El grup liderat per l’actual president es mantindrà en la gestió del Centre d’Esports Sabadell, i juntament amb els sis nous inversors participarà també en futures ampliacions de capital, de manera que seran un total de set els accionistes de referència. Tanmateix, els nous inversors tindran dret a un mínim de dues cadires al Consell d’Administració del club.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top