MONTCADA

Ingressa a presó el presumpte agressor sexual de Montcada

El jutjat d’Instrucció número 9 del Vendrell va decretar presó provisional, comunicada i sense fiança pel presumpte autor de l’agressió sexual que es va produir el passat 14 de juliol a Montcada i Reixac.  A més d’aquesta, el presumpte agressor hauria comès quatre agressions més des del passat 6 de maig, totes elles a la localitat del Vendrell (Tarragona), i ja havia estat a presó durant 11 anys per dos delictes contra la llibertat sexual l’any 2004 a Múrcia.

El presumpte agressor té 39 anys i va ser detingut pels Mossos d’Esquadra el passat 7 d’agost al seu domicili del Vendrell. L’última de les agressions la va cometre en aquella localitat el passat 26 de juliol, quan va abordar a una jove dins del seu portal i va intentar agredir-la. L’agressor va fugir després que un veí el foragités.

El modus operandi de l’agressor sempre era el mateix. Buscava dones soles i les assaltava a la nit. Tres de les agressions es van produir en els portals dels domicilis de la víctima, una d’elles al tren, i una altra molt a prop de l’estació.

En el cas de Montcada, segons s’explica en l’auto judicial, els fets van succeir el passat 14 de juliol cap a les 6.45 h. El presumpte agressor va abordar per l’esquena a la víctima quan estava arribant al seu portal. La va introduir fins a la zona de l’ascensor i la va amenaçar amb una arma blanca al coll. Posteriorment va començar a agredir-la, però l’aparició d’un veí va fer que fugís.

L’individu s’enfronta a cinc delictes d’agressió sexual pels que podria ser condemnat d’1 a 5 anys per cadascun, 1 delicte de robatori amb força, ja que en la primera agressió el passat 6 de maig va robar el telèfon mòbil, i la cartera a la primera de les víctimes, i també a 4 delictes de lesions lleus i un delicte de lesions. La reincidència i el perill de què pugui cometre una altra agressió ha impulsat la decisió de decretar el seu ingrés en presó provisional.

Reincident

L’home, que respon a les inicials D.O.A.V, ja havia estat condemnat en dues ocasions pel mateix tipus de delicte. El 12 de febrer del 2004, l’Audiència Provincial de Múrcia el va condemnar a cinc anys de presó per cinc delictes d’agressió sexual, i li va sumar una altra pena de sis anys  per una altra.

Comentaris
To Top