Oci i cultura

Jaume Busoms: “La música em va ajudar molt”

Jaume Busoms és un habitual dels escenaris amb la seva banda de verssions/Cedida

El músic sabadellenc va decidir deixar la seva banda de versions per donar vida a temes propis. Jaume Busoms ofereix un tastet amb aquest primer senzill, Aire salat, però prepara noves cançons. “Estic fent el meu propi grup, tots músics sabadellencs”, ha explicat el cantant. Amb aquesta banda, Busoms vol encetar una nova etapa lluny de les versions. “No em vaig cansar de fer versions, però vull escriure cançons amb missatge”, afirma. 

Contràriament a renegar del seu passat musical, valora positivament aquella experiència. “Va ser una etapa molt maca, però finalment cadascú de nosaltres volia tirar endavant els seus propis projectes”. En el seu cas, ha estat aquest primer tema, en què parla de sentiments cap a una noia. Un so molt pop, tot i que Busoms vol explorar altres estils com el reggae i l’ska. Assegura que té moltes ganes d’explicar aquest nou repte. “Aquest és el meu treball, n’estic molt content”. Busoms té experiència sobre els escenaris, però aquesta nova aventura serà un viatge vital a través del qual vol compartir, diu, “les experiències pròpies, i també algunes reflexions sobre situacions actuals”. 

Amb aquest treball discogràfic vol consolidar una trajectòria musical que va començar arran d’un problema de salut i que el va obligar a abandonar els estudis d’arquitectura i el va deixar “tocat anímicament”. Busoms recorda que la música “em va ajudar molt en aquells moments”. Va entrar a treballar en una acadèmia de música per fer classes i “aleshores em vaig dir: vinga, llença’t a la piscina”. Un dels millors moments d’aquesta aventura que tot just comença “va ser quan els nens de l’acadèmia van voler cantar la meva cançó, Aire salat”, diu. El seu tema es pot escoltar, de la mà de Ten Productions i a través de la discogràfica Crea Músic, a totes les plataformes digitals. 

Comentaris
To Top