Esports

El Sabadell ensopega davant un Castelló superior (0-2)

Primera derrota sense excuses a la Creu Alta

La decepció dels jugadors locals arlequinats davant l'alegria visitant /Lluís Franco

Inici decebedor. El Sabadell ha ensopegat a la Creu Alta en el debut de lliga davant un Castelló que s’ha mostrat superior durant gran part del partit, sobretot a la primera meitat. La millora arlequinada de la segona part, amb la irrupció del jove Aarón Rey, no ha estat suficient per capgirar un marcador establert ja en el descans. Tocarà millorar i molt.

Antonio Hidalgo ha estat fidel als seus plantejaments i ha sortit amb el sistema de tres centrals -amb Jesús Olmo, Pajarero i Grego, quedant fora Aleix Coch– i dos carrilers llargs com Óscar Rubio i Josu. De fet, en l’onze han repetit fins a 7 jugadors de la temporada anterior. Les úniques novetats han estat Jesús Olmo, Grego, Xavi Boniquet i el porter Ian Mackay, qui s’ha convertit en el més destacat en el primer quart d’hora, amb dues excel·lents intervencions en accions a pilota parada mol mal defensades.

Però a la tercera no ha perdonat el conjunt orellut. Una errada de Pajarero ha permès a César Díaz encarar en solitari i després de superar amb qualitat la sortida de Mackay ha marcat a plaer el 0-1. El Sabadell ha rebut un bany de joc en la primera mitja hora, sense capacitat de reacció. No ha trobat vies de penetració i ha estat incapaç de generar perill. Ni un remat entre pals en la primera meitat.

Quan es donava per bo el marcador esperant una millora a la represa ha arribat un segon cop molt dur i amb polèmica. César Díaz ha arrencat en posició molt dubtosa -semblava fora de joc- i ha servit en safata el gol a Rubén Díaz. El 0-2 abans del descans deixava el partit molt amunt per un Sabadell imprecís i sense idees.

Antonio Hidalgo ha mogut fitxa fent dos canvis de cop. Han entrat Pedro Capó i el jove Aarón Rey en lloc de Jesús Olmo amb molèsties, i Boniquet. L’equip arlequinat ha donat símptomes de reacció i ha tingut més presència al camp contrari, però també per la passada enrere que ha fet un Castelló molt consistent i sense fissures defensives.

Aarón Rey ha revolucionat el mig del camp amb la seva qualitat tècnica, provocant dues faltes perilloses prop de l’àrea. Ho ha intentat Edgar, però sense l’encert de la pretemporada. Amb més cor que joc, el Sabadell ha pogut entrar en el partit en una rematada de cap del mateix Edgar. La pilota ha sortit per sobre del travesser. El Castelló ha sabut jugar amb ofici els últims minuts i no ha passat angúnies per mantenir el 0-2 i endur-se una victòria merescuda.

Aquesta primera derrota obliga a una reflexió i apaga una mica els llums d’il·lusió que s’havien encès aquesta nova temporada. Queden encara peces per entrar, com Lanzarote o Boris, i caldrà millorar en molts aspectes.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Ian Mackay; Jesús Olmo (Pedro Capó, m. 46), Pajarero, Grego, Ángel Martínez, Josu, Óscar Rubio (Aitor Pascual, m. 60), Adri Cuevas, Xavi Boniquet (Aarón Rey, m. 46), Edgar i Néstor.

Castelló: Álvaro Campos; Muguruza, Regalón, Satrústegui, Víctor, Carles Salvador, Calavera (Gálvez, m. 79), Rubén Díez, César Díaz (Javi Serra, m. 75), Jorge Fernández (I. Muñoz, m. 84) i Cubillas.

Àrbitre: Antonio Monter Solans, Comitè aragonès. Grogues: Edgar, Grego; Satrústegui.

Gols: 0-1, min. 16: César Díaz; 0-2, min. 44: Rubén Díez.

Incidències: Creu Alta, 2.243 espectadors.

Podeu llegir les reaccions d’Antonio Hidalgo i el vestidor en aquest enllaç

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top