Ciutat

Aquesta serà la ubicació de la nova comissaria de Policia de Sabadell

La nova comissaria de la policia municipal al nord de la ciutat, una de les grans promeses electorals de Farrés, ja té lloc i data

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Municipal de Sabadell, a l'antiga fàbrica de Can Marcet / LLUÍS FRANCO

La nova comissaria de la policia municipal al nord de la ciutat, una de les grans promeses electorals de l’alcaldessa, Marta Farrés, ja té ubicació i data. Segons ha explicat el mateix Ajuntament, l’espai escollit és un terreny situat just al darrere de la biblioteca del Nord i que actualment funciona com a aparcament de vehicles.

L’alcaldessa es va reunir dijous passat amb els serveis d’Urbanisme i Obres Públiques per definir terminis: segons assegura, en un any i mig el projecte hauria d’estar elaborat i s’hauria reconvertit l’ús de l’espai. La licitació es faria en el mandat actual i l’inici de les obres haurien d’esperar fins al 2022.

Com afecta això el nou centre de comandament de Can Marcet, ara mateix en obres? L’equip de visionament de les càmeres i el centre de trucades es traslladarà al nou immoble. Can Marcet quedarà com a seu de Cohesió Territorial, per a funcions com trànsit i residus.

Comentaris
To Top