FESTA MAJOR

Llibertat per a tots els detinguts de la batalla campal

El magistrat manté, però, la causa oberta pels delictes d'atemptat contra l'autoritat, lesions i desordres públics

L'edifici dels jutjats / LLUÍS FRANCO

El titular del jutjat d'instrucció número 3 de Sabadell, Joaquín Brage, ha deixat en llibertat els tres detinguts per la batalla campal del diumenge passat a l'Eix Macià. El magistrat manté, però, la causa oberta pels delictes d'atemptat contra l'autoritat, lesions i desordres públics contra nou individus, un dels quals és de Sabadell. Sis dels nous detinguts pels incidents ja van quedar en llibertat ahir.

Publicitat

L'incident es va produir la matinada de diumenge, passades les cinc de la matinada, quan dos grups van iniciar una baralla violenta. Ambdós grups van començar a llançar objectes i ampolles, i s'hi van sumar persones alienes. En el moment en què els Mossos van procedir a desallotjar la zona, alguns dels agents van rebre impactes. Es van produir tres baixes.

Nou detinguts després d’una batalla campal a l’Eix Macià

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top