Publicitat
Ciutat

Membres del Tsunami Democràtic ocupen l’oficina Caixabank de Doctor Robert

Una vintena de persones del Tsunami Democràtic han ocupat aquest dijous al matí l’oficina de Caixabank a la plaça del Doctor Robert (Centre). Es tracta d’un moviment amb tres objectius: drets, llibertat i autodeterminació. Davant la proximitat a la sentència del Tribunal Suprem sobre el judici del procés, consideren que les opcions són “o absolució o resposta”, “o llibertat i drets, o resposta”.

L’entrada s’ha fet a les 9 h, en forma d’una protesta silenciosa i no violenta. Els treballadors de l’entitat bancària han pogut seguir treballant. La protesta s’ha acabat a les 9.45 h. Minuts abans tres patrulles dels Mossos s’han personat a l’oficina, on han identificat els concentrats i han marxat.

Els membres del Tsunami han repartit un comunicat entre els treballadors de l’entitat bancària i un altre a les persones que passaven per la zona. “[Caixabank] van donar i continuen donant suport a les maniobres de l’Estat per degradar els drets i les llibertats dels seus ciutadans”, expliquen en el document adreçat al personal de l’oficina.

Aquesta mateixa acció s’ha repetit simultàniament en diferents punts de Catalunya, com Terrassa, Barcelona, Mataró o Manresa.

/ D.S.

/ D.S.

/ D.S.

/ D.S.

/ D.S.

Publicitat
Comentaris
To Top