Diners

El BBVA obre un nou model d’oficina al carrer de Sant Quirze de Sabadell

El BBVA ha obert avui al públic un Centre de Banca de Clients al carrer de Sant Quirze, 4-18, de Sabadell. L’entitat financera, doncs, ha deixat l’edifici històric del carrer de Gràcia –seu de l’antiga Caixa Sabadell– per implantar un nou model d’oficina d’uns 1.000 metres quadrats que compta amb les darreres innovacions tecnològiques. Un cartell a la porta tancada de l’antiga sucursal informava ahir sobre el canvi d’ubicació. A la nova oficina –la 13a d’aquest model a Catalunya– s’hi han traslladat uns 40 empleats.

La renovació de l’oficina també s’ha fet a la part exterior / LLUÍS FRANCO

“El que estem fent ara és portar la transformació als nostres espais físics, evolucionant cap a un model d’oficina que doni suport a aquesta transformació”, ha explicat el director de zona Sabadell del BBVA, Albert Río. El Centre de Banca de Clients de Sabadell té sis caixers automàtics d’última generació, sales de reunions per fer gestions personals amb els clients i gestors especialitzats. Amb tot, la figura clau en aquest nou model és el gestor de benvinguda que acompanya el client a l’entrada de l’establiment.

Una de les principals novetats és que els clients poden ser assessorats amb cita prèvia. A través de l’aplicació de l’entitat financera, els usuaris s’estalviaran haver d’esperar establint l’hora de la reunió. La nova oficina manté el servei de caixa (amb quatre llocs) i potencia l’atenció remota, banca privada, banca personal i pimes. Río ha afegit que “el diferencial del BBVA és que el client pot acostar-se a nosaltres de manera digital, remota o presencial, sense renunciar al tracte humà i especialitzat quan ho necessiti”.

La seu ha obert aquest divendres / LLUÍS FRANCO

L’oficina també compta amb un servei d’atenció multicanal, BBVA Contigo, que atén de forma remota, per telèfon, correu electrònic o app. Actualment hi ha 10.000 clients del Centre de Banca de Clients Sabadell Centre que utilitzen aquest servei.

L’edifici modernista busca llogater

Amb aquest trasllat queda a l’aire què passarà amb l’edifici de la seu de l’antiga Caixa Sabadell. El BBVA té contracte de lloguer fins a finals d’any. La Fundació 1859 Caixa Sabadell està buscant un nou llogater.

Comentaris
To Top