Publicitat
Ciutat

Tensió a Can Puiggener per la presència d'una plaga de rates

Un grup de veïns que han participat en la protesta
Un grup de veïns que han participat en la protesta / ÓSCAR ESPINOSA

Una quinzena de veïns del carrer de Santa Eulàlia, al barri de Can Puiggener, han protagonitzat una concentració contra "la plaga de rates que habita al barri". Fins a dos-cents rosegadors han pogut comptabilitzar els veïns de la zona, que han localitzat el focus: la nau abandonada a aquest mateix carrer i el solar contigu.

Tot i que els afectats assenyalen directament l'Ajuntament com a principal responsable de l'existència d'aquesta plaga, també carreguen contra la persona que habita la nau de forma irregular. A crits de "fora la nau, fora les rates!" i xiulades, durant la manifestació s'han viscut moments tensos entre els veïns i la persona que resideix a la fàbrica.

/ ÓSCAR ESPINOSA

Ana López, una de les veïnes afectades, explica que aquests animals habiten el barri des de fa més d'un any, però la seva presència s'ha intensificat aquests últims mesos. "Surten en grup pels carrers, a qualsevol hora i passegen al costat de la gent com si res", denuncia. "Hi surten en manada", apunta.

Un altre veí, Hassar Mti, reclama una actuació immediata i els afectats lamenten "l'abandonament" del barri. "Truquem a la policia, fem reclamacions a l'Ajuntament... ningú no ens fa cas", afegeix la veïna Manuela Velasco.

La indignació s'ha estès a tot el veïnat, que garanteix que ja han informat la regidoria de Salut sobre la situació que estan vivint, i carreguen contra l'Ajuntament perquè "no s'ha implicat" de cap manera en la resolució del conflicte.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top