Ciutat

Accident mortal d'una avioneta que provenia de l'Aeroport de Sabadell

Dues persones han mort en l'accident d'una avioneta en pràctiques a Bonastre (Baix Penedès). L'aparell havia sortit de l'Aeroport de Sabadell cap a les 18 h i havia d'aterrar al de Reus cap a les 20.30 h. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, les víctimes són un alumne i un instructor de l'escola de pilots sabadellenca Aero Link. El primer era un veí de Sabadell, nascut a Omán i de 27 anys, de nom Saúl A. M.. El professor, per altra banda, era veí de Cambrils –possiblement empadronat a Igualada–, tenia 40 anys i es deia Víctor V. G..

Així ha quedat l'avioneta on han mort els dos ocupants / CEDIDA (MOSSOS)

Les causes de l'accident encara es desconeixen i la investigació està a càrrec de la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos d'Esquadra. L'avís de desaparició l'ha donat el centre d'operacions de Reus a les 20.56 h. Immediatament, els serveis d'emergència han començat les tasques de recerca de l'avioneta, un model DA 40; fins que l'han trobat a les 22.47 h estavellada al mur perimetral del Mas Gatell, a uns 800 metres del quilòmetre 10,5 de la carretera T-202, al municipi de Bonastre.

Publicitat

En l’operatiu de rescat han treballat Bombers, Mossos, Salvament Marítim, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de Protecció Civil de Catalunya.

Agents de la brigada d'investigació dels Mossos d'Esquadra, treballant al punt on s'ha estavellat l'avioneta, en una tanca del Mas Gatell de Bonastre (Baix Penedès) / ACN

Restes de l'avioneta accidentada aquest dijous entre les vinyes properes del Mas Gatell a Bonastre (Baix Penedès) / ACN

Imatge d'arxiu d'una avioneta de l'escola AeroLink, la mateixa que l'aparell estavellat, aterrant a Sabadell el març / VICTÒRIA ROVIRA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top