ESPORTS

El CN Sabadell, en desacord davant la sentència del Tribunal Suprem

El Club Natació Sabadell, en un comunicat emès hores després de conèixer la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem als líders socials i polítics de Catalunya, ha volgut manifestar que “el diàleg és i ha de ser sempre la solució per resoldre els problemes. Ni la presó preventiva a la qual els líders polítics i socials han estat sotmesos, ni ara, la sentència de presó, són la solució”. Tanmateix, l’entitat centenària ha assegurat que davant “un conflicte polític, la presó no és la millor manera de resoldre’l“.

En segon lloc, el Club Natació Sabadell ha emplaçat a “tots els líders polítics i socials a liderar un procés de diàleg i negociació, per resoldre el conflicte que porti a l’alliberament dels líders polítics i socials empresonats, condemnats i exiliats”.

Per últim, el Club ha volgut mostrar “tota la solidaritat i escalf a tots els empresonats i a les seves famílies, amb un especial record al nostre exnedador Raül Romeva, i als nostres conciutadans Carme Forcadell i Jordi Cuixart“.

Altres entitats esportives, com l’OAR Gràcia, Sabadell Rugbi Club o Escola Pia de futbol sala també han emès comunicats sobre la sentència:

Comentaris
To Top