Ciutat

Compte enrere per a l’encesa dels llums de Nadal a Sabadell

Ja hi ha data per l’encesa de llums de Nadal a Sabadell

Un operari penja el cablejat de Nadal a Sabadell / ALBERT SEGURA

Aquesta setmana ha refrescat, però la calor de les darreres setmanes contrasta amb la presència d’elements que ja fan pensar en el Nadal a la ciutat de Sabadell. De fet, ja hi ha data per a un dels moments clau per a l’arrencada de les festes, l’encesa de l’enllumenat que il·luminarà els carrers durant tot el desembre i part de novembre i gener.

Segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, aquest any l’encesa es farà el divendres 29 de novembre, amb un acte que encara està per definir. En els darrers anys s’ha fet una trobada en punts com el passeig de la Plaça Major o el Mercat Central per donar la benvinguda a les festes, amb gairebé un mes i mig d’activitat als principals eixos comercials.

Aquests dies han estat molts els sabadellencs que han vist com ja s’ha instal·lat el cablejat que sostindrà l’enllumenat nadalenc, un procediment que s’ha fet amb camions grua. Els llums estaran encesos fins al dilluns 6 de gener, dia de Reis.

Camió amb llums de Nadal a Sabadell / ALBERT SEGURA

Comentaris
To Top