Ciutat

L’aiguat passa factura en diversos centres educatius de la ciutat

Efectes de la pluja a l'escola Catalunya / LLUÍS FRANCO

Els aiguats d’aquesta matinada també han afectat algunes escoles de Sabadell. En el cas de l’escola Catalunya, a Hostafrancs, l’aigua ha traspassat la coberta i ha inundat part del segon pis, afectant especialment l’àrea de les classes de primària. Com a conseqüència, en alguns sostres del centre ha començat a caure la pintura i s’ha vist afectada la instal·lació elèctrica.

Efectes de la pluja a l’escola Catalunya / LLUÍS FRANCO

Per aquest motiu, s’ha demanat als pares que poguessin recollir els seus fills que ho fessin, ja que s’ha optat per traslladar els alumnes en altres espais del centre educatiu, com el menjador i altres aules de l’edifici que no s’han vist afectades. L’Ajuntament haurà d’inspeccionar l’escola i fer la neteja necessària.

Efectes de la pluja a l’escola Catalunya / LLUÍS FRANCO

Al barri d’Espronceda també hi ha hagut afectació a les instal·lacions de l’escola bressol i de l’escola. En el primer cas ha entrat aigua als dormitoris però no a les aules, motiu pel qual l’activitat s’està duent a terme amb normalitat. De cara a l’hora de la migdiada, després de dinar, caldrà valorar si s’utilitza l’espai, un cop s’hagi netejat i assecat. A l’escola, d’altra banda, hi han aparegut goteres i humitats.

Efectes de la pluja a l’escola Catalunya. / LLUÍS FRANCO

Per últim, a l’escola Floresta de Can Deu l’aigua ha inundat parcialment el pati però no afecta l’activitat regular del centre. Just davant de l’edifici ha caigut part d’un arbre, però això tampoc ha suposat un problema per a l’obertura de portes. Altres centres afectats han estat l’Andreu Castells, Joan Montllor, Arraona, Roureda i Sallarés i Pla, on ha entrat aigua i també han patit talls de llum.

Desallotjat un bloc de pisos a Ca n’Oriac afectat per la pluja

Comentaris
To Top