Publicitat
Esports

El Sabadell s'estrena amb derrota al Johan Cruyff (1-0)

L'equip arlequinat ha fregat l'empat en els últims minuts

El filial celebra l'únic gol davant la nombrosa afició arlequinada / Lluís Franco

Estrena amb sabor amarg. El Sabadell, com passava sovint al Mini Estadi, ha sortit escaldat de l'estadi Johan Cruyff i ha vist trencada la seva gran ratxa de 8 jornades sense conèixer la derrota. Ha mancat poder ofensiu i el Barça B n'ha tingut prou amb un gol de Monchu. En els últims minuts s'ha fregat l'empat en les dues ocasions més clares en tot el partit.

A priori, s'enfrontaven dos equips amb propostes semblants, basades en la possessió. Aquesta batalla, a la primera meitat, l'ha guanyat clarament el Barcelona B. S'ha fet seva la pilota i els homes d'Antonio Hidalgo no estan fets per anar-hi al darrere. Pateixen massa. El tècnic de Canovelles ha fet dos canvis respecte a l'onze contra l'Espanyol B. Dos relleus de peces: Óscar Rubio per Aitor Pascual i Aarón Rey per Lanzarote. El dibuix també ha variat, amb una línia defensiva de 4 molt més definida. L'objectiu primordial era contrarestar el joc creatiu del filial, sempre conduït per Riqui Puig.

El primer ensurt ha arribat aviat. Un xut del sabadellenc Àlex Collado ha trobat l'excel·lent resposta d'Ian Mackay en el minut 5. De fet, però, ha estat l'única situació de perill fins al gol de Monchu en el 23'. El problema és que el control del partit ha estat blaugrana, sense que el Sabadell trobés escletxes per on fer mal. Després de l'1-0 el conjunt arlequinat ha passat por uns moments crítics. Ha reaccionat en la recta final de la primera meitat arribant amb perill dues vegades a l'àrea d'Iñaki Peña. Un xut d'Óscar Rubio s'ha perdut fora i una passada de Josu no ha trobat rematador.

El Sabadell havia de remar a contracorrent. Ja ho havia fet a Bunyol i Oriola aquesta temporada. Ara el repte era majúscul perquè al davant tenia un rival expert a defensar tenint la pilota. La reacció s'ha produït i a la represa s'ha vist un equip arlequinat amb més intenció ofensiva. Però s'ha quedat en això. En els metres finals ha faltat determinació. L'entrada de Manuel Lanzarote -després d'un nou ensurt amb la rematada de Saverio al travesser- ha insuflat unes gotes de dinamisme a l'atac arlequinat. El barceloní ha provocat una falta perillosa i una centrada seva ha topat en el cos d'un defensa i s'ha demanat penal.

Aitor Pascual ha entrat per Óscar Rubio, per buscar més velocitat a la banda dreta. Ho ha aconseguit. El Sabadell ha guanyat el domini del partit i cada aproximació a l'àrea propiciava la cridòria de la nombrosa afició sabadellenca, ubicada en el gol on defensava el Barça B. Edgar ha entrat per Ángel Martínez en l'última bala del tècnic arlequinat. El Sabadell ho ha intentat amb més cor que joc i ha tingut l'empat en el primer xut del partit entre pals, d'Edgar, però s'ha trobat la magnífica intervenció d'Iñaki Peña. En el temps afegit, el porter blaugrana ha tingut més feina que en tot el duel. També ha rebutjat un bon xut d'Aitor Pascual. No ha pogut ser.

FITXA TÈCNICA

Publicitat

Barcelona B: Iñaki Peña; Morer, Araujo, Akieme, Mingueza, Riqui Puig, Àlex Collado, Monchu (Cuenca, m. 87) Abel Ruiz, Jandro (Sarsaneda, m. 84) i Saverio (Hinoki, m. 75).

Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Aleix Coch, Grego, Josu, Ángel Martínez (Edgar, m. 75), ÓscarRubio (Aitor Pascual, m. 67), Adri Cuevas, Néstor, Aarón Reu (Lanzarote, m. 60) i Xavi Boniquet.

Àrbitre: José Alberto Pardeiro Puent, comitè cantàbric. Grogues: Morer, Iñaki Peña, Cuenca, Aleix Coch, Ángel Martínez, Grego.

Gol: 1-0, min. 23: Monchu.

Incidències: Estadi Johan Cruyff. 4042 espectadors, amb uns 250 seguidors sabadellencs.

Antonio Hidalgo: “L’equip s’ha buidat”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top