Publicitat
Ciutat

Més manteniment de places i espais verds al districte 7

La plaça de Navacerrada, remodelada aquest estiu / CEDIDA

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Sabadell va aprovar aquest dilluns ampliar el contracte de CIPO per al manteniment de places i espais verds del districte 7. L’ampliació permetrà incrementar la superfície contractada en uns 32.000 metres quadrats i caldrà mantenir 400 arbres més.

Concretament, amb el nou contracte s’inclouen les places de Benidorm, Navacerrada i Montcortès, els accessos i camins de la segona fase del parc del Nord i el manteniment del passeig de la Revolució quan estigui acabat.

Econòmicament, el contracte s’amplia en un 7,23% de pressupost, que equival a 57.049,04 euros. L’acord, vigent fins al desembre del 2020, ja incloïa tot el districte 7 (Torre-romeu i Poblenou), i els parcs del Taulí i de Can Gambús.

Publicitat
Comentaris
To Top