BARBERÀ

Horaris especials al cementiri de Barberà per Tots Sants

Obituari Sabadell

Amb motiu de la celebració de Tots Sants, el cementiri de Barberà del Vallès estarà obert el divendres 1 i el dissabte 2 de novembre de forma ininterrompuda de 9 a 18 hores. Durant la jornada, el cementiri comptarà amb personal municipal per donar suport a les persones amb mobilitat reduïda, tanmateix faran feines de neteja i de suport a qui ho necessiti.

Pel que fa als treballs de manteniment, tant el servei de neteja viària municipal com el de la Brigada Municipal, han realitzat tasques de reforç a la feina que ja es ve desenvolupant setmanalment en matèria de residus i condicionament dels espais enjardinats. De la mateixa manera, s’han realitzat repassos de jardineria, paleteria, pintura de nínxols i arranjament del sauló.

Pel que fa a la mobilitat, divendres 1 i dissabte 2 de novembre es realitzarà un servei especial, habilitant un bus per facilitar l’accés al cementiri. El recorregut d’aquest bus serà el de la línia L-1, amb el canvi de la parada final de Baricentro per la del Cementiri, i amb els horaris següents:

Pl. Espanya – Cementiri: 9 h — Cementiri – Pl. Espanya: 9.30 h
Pl. Espanya – Cementiri: 10 h — Cementiri – Pl. Espanya: 10.30 h
Pl. Espanya – Cementiri: 11 h — Cementiri – Pl. Espanya: 11.30 h
Pl. Espanya – Cementiri: 12 h — Cementiri – Pl. Espanya: 12.30 h
Pl. Espanya – Cementiri: 13 h — Cementiri – Pl. Espanya: 13.30 h
Pl. Espanya – Cementiri: 16 h — Cementiri – Pl. Espanya: 16.30 h
Pl. Espanya – Cementiri: 17 h — Cementiri – Pl. Espanya: 17.30 h

Aquest servei especial es realitza totalment a banda del servei ordinari de la Línia L1 Pl. Espanya-Baricentro amb el seu recorregut habitual el dissabte dia 2 de novembre, no així el dia 1 de novembre, en ser dia festiu.

Comentaris
To Top