Publicitat
BARBERÀ

Horaris especials al cementiri de Barberà per Tots Sants

Obituari Sabadell

Amb motiu de la celebració de Tots Sants, el cementiri de Barberà del Vallès estarà obert el divendres 1 i el dissabte 2 de novembre de forma ininterrompuda de 9 a 18 hores. Durant la jornada, el cementiri comptarà amb personal municipal per donar suport a les persones amb mobilitat reduïda, tanmateix faran feines de neteja i de suport a qui ho necessiti.

Pel que fa als treballs de manteniment, tant el servei de neteja viària municipal com el de la Brigada Municipal, han realitzat tasques de reforç a la feina que ja es ve desenvolupant setmanalment en matèria de residus i condicionament dels espais enjardinats. De la mateixa manera, s’han realitzat repassos de jardineria, paleteria, pintura de nínxols i arranjament del sauló.

Pel que fa a la mobilitat, divendres 1 i dissabte 2 de novembre es realitzarà un servei especial, habilitant un bus per facilitar l’accés al cementiri. El recorregut d’aquest bus serà el de la línia L-1, amb el canvi de la parada final de Baricentro per la del Cementiri, i amb els horaris següents:

Pl. Espanya – Cementiri: 9 h — Cementiri – Pl. Espanya: 9.30 h
Pl. Espanya – Cementiri: 10 h — Cementiri – Pl. Espanya: 10.30 h
Pl. Espanya – Cementiri: 11 h — Cementiri – Pl. Espanya: 11.30 h
Pl. Espanya – Cementiri: 12 h — Cementiri – Pl. Espanya: 12.30 h
Pl. Espanya – Cementiri: 13 h — Cementiri – Pl. Espanya: 13.30 h
Pl. Espanya – Cementiri: 16 h — Cementiri – Pl. Espanya: 16.30 h
Pl. Espanya – Cementiri: 17 h — Cementiri – Pl. Espanya: 17.30 h

Aquest servei especial es realitza totalment a banda del servei ordinari de la Línia L1 Pl. Espanya-Baricentro amb el seu recorregut habitual el dissabte dia 2 de novembre, no així el dia 1 de novembre, en ser dia festiu.

Publicitat
Comentaris
To Top