Publicitat
Ciutat

Queralt Castellet es posa el públic de 'La Resistencia' a la butxaca

La rider sabadellenca Queralt Castellet ha estat la convidada aquest dimarts del programa La Resistencia de Movistar+, per on ja han passat altres veïns de Sabadell com l'esportista Kilian Jornet, la waterpolista Laura Ester o el cantant Albert Pla. De fet, la presència de Castellet al plató i la referència a la capital vallesana va arrencar un crit de suport entre el públic que va sorprendre el mateix presentador, David Broncano.

En l'entrevista, Castellet repassa el seu palmarès més recent, en què destaca el subcampionat del món de half-pipe, aconseguit el gener a Suïssa, però també té marge per demostrar tenir cintura a l'hora no només d'esquivar les preguntes de Broncano, sinó també de respondre-les, fent broma sobre els seus ingressos o els cops que practica sexe al cap del mes.

Publicitat

Amb tot, la rider va aconseguir posar-se el públic a la butxaca amb una capacitat de reacció i una sintonia amb Broncano que va deixar bons moments en els 20 minuts d'entrevista.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top