Publicitat
Oci i cultura

El documental de la Colla de Sabadell, el 27 de novembre a l'Imperial

El documental sobre la història de la Colla de Sabadell, 'Estem voltats de pocavergonyes!', ja té tràiler, data i lloc d'estrena. El primer cop que es podrà veure serà el 27 de novembre, a les 19.30 h, als cinemes Imperial de Sabadell, amb entrada lliure. La filmació permetrà descobrir els orígens del grup d'intel·lectuals sabadellenc que va revolucionar la cultura catalana del s. XX, amb moments com es veu al vídeo que recreen la fundació de l'editorial La Mirada, per exemple.

La producció va a càrrec de l'Ajuntament de Sabadell, el Col·lectiu Pere Quart, la Institució de les Lletres Catalanes, la comissió 100 Anys de la Colla de Sabadell, el Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona. El rodatge s'ha fet en diferents punts de Catalunya que van tenir relació amb la Colla, com la Cala Pola de Tossa de Mar i el Marquet de les Roques. En aquesta ocasió, els personatges d’Armand Obiols, Francesc Trabal i Joan Oliver els representen els actors Pere Martí, Manel Dalmases i Jaume Madaula respectivament.

Publicitat

El documental també es reproduirà el 29 de novembre en una sessió tancada per a alumnes d'ESO d'alguns centres educatius.

La Colla de Sabadell arriba a la petita pantalla amb ‘Estem voltats de pocavergonyes’

Abans d'acabar l'any es faran més activitats per commemorar el centenari de la Colla de Sabadell. Aquest divendres dia 8 el Teatre Principal acollirà el concert 'La música de la Colla de Sabadell', del 21 de novembre a l'1 de desembre se celebrarà la setmana Joan Oliver, per commemorar el 120è aniversari del seu naixement, i el 18 de desembre a l'Estruch es farà el recital poètico-musical dibuixat de 'Vals robat'.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top